VARFÖR TECKNA ELAVTAL

 All el vi säljer är förnybar!

SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel.

Vi har inga fasta avgifter
Det innebär för dig som kund att du kan påverka hela din elkostnad genom att minska din förbrukning.


LÄS MERElbil

På Sala-Heby Energi AB tror vi att elbilar är framtidens fordon. Därför har vi nu byggt två stycken laddstationer i Sala. Stationerna är av lite olika typ där den ena är en snabbladdningsstation och den andra är en laddbox med två uttag. . Platserna de finns på syns i kartan nedan. 


Bild tagen från: www.uppladdning.nu
Access till laddningsstationerna
Från och med 1 april 2017 kommer SHE att gå in i ett samarbete med InCharge. för att få access till laddningen måst man antingen ha InCharge laddkort, laddningsbricka eller app. Dessa fungerar på alla laddningsstationer  som ingår i InCharge. Laddkort/bricka beställer du längre ned på sidan. Appar finns att ladda ner från AppStore eller GooglePlay.

Snabbladdningsstation
Vår snabbladdningsstation ligger på Kålgårdsgatan i närheten av COOP. Denna laddstation har tre olika uttag (CHAdeMO, Typ 2, CCS) vilket innebär att de flesta elbilar går att tanka i den. Med en snabbladdningsstation är tanken att du ska kunna tanka din bil snabbt där en snabbladdning laddar ungefär 80 % av batteriet på en halvtimme. Dock kan inte alla elbilar snabbladdas. Om du är osäker på ifall din elbil kan snabbladdas kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig ta reda på det.

Stationen är gjord i samarbete med Sala Sparbank och Naturvårdsverket i form av Klimatklivet. Maxtid att ladda är 1 h per gång. Om du undrar om lite mer tekniska specifikationer finns de samlade i länken till höger döpt Terra 53 CJG.Duoladdare
Vår duoladdare står på parkeringen vid Sala Station nära stationshuset. I denna station laddar du bilen med hjälp av  en laddkabel som du själv tar med dig. Uttaget på denna station är typ 2. Denna laddare har ingen snabbladdningsfunktion vilket gör den mer lämpliga att använda vid exempelvis pendling eller andra besök där bilen är parkerad under lite längre tid.
Om du ska ut och resa med din Elbil rekommenderar vi sidan Uppladdning.nu ger för närvarande den bästa översikten av publika laddstationer i Sverige. Vill du vilka stationer som har InCharge se denna länk InCharge laddstationer. På kartsidan finns det angivet vilken typ av laddstation det är med avseende på uttag, kabel, strömstyrka med mera, vilket ger dig information om du kan ladda just din elbil där.


BESTÄLL LADDKORT

Mer info

Beställ laddkort

Dokument för nedladdning