VARFÖR TECKNA ELAVTAL

 All el vi säljer är förnybar!
SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel.

Vi har inga fasta avgifter
Det innebär för dig som kund att du kan påverka hela din elhandelskostnad genom att minska din förbrukning.

LÄS MER

Aktuellt


Vi söker Elnätstekniker

2018-06-12

I rollen som elnätstekniker kommer du utföra ny- och ombyggnation samt även drift och underhåll för lokalnät från 0,4 upp till 20 kV. Du får goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande. Det här är jobbet är för dig som gillar att arbeta utomhus, där du får möjlighet att lösa tekniska problem i fält.

Vi arbetar i team men utför också en hel del uppdrag självständigt. Uppdragen kan variera från någon dag till flera månader. I tjänsten ingår resor inom vårt verksamhetsområde. Du måste ha körkort och behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat. Beredskapstjänstgöring förekommer.

Vi söker dig som är elkraftstekniker, alternativt att du har arbetat inom el och vill pröva jobba med elkraft! Ordning och reda och god fysik är viktigt då du ofta klättrar i stolpar, bär verktyg och går i oregelbunden terräng.

Vi uppskattar om du har genomgått alla branschspecifika utbildningar såsom ESA 14, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning. Har du även AMS-utbildning eller andra speciella erfarenheter är det meriterande.

Vi vill att du
  • har erfarenhet från liknade arbete
  • har entreprenörsanda
  • är strukturerad och noggrann
  • trivs med att arbeta både i grupp och ensam
  • har hög fokus på elsäkerhet

Körkort B är ett krav BE är meriterande

Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet, så vill vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer från olika länder söker våra tjänster.


Sista ansökningsdag:
Fortlöpande tills vi har anställt rätt mängd Elnätstekniker

Mejla din ansökan till:

Peter.konig@sheab.se

För mer information om tjänsten kontakta:

Peter König                                   tel: 0224-576 22                         e-post peter.konig@sheab.se
Mats Olsson                                 tel: 0224-576 16                         e-post mats.olsson@sheab.se

Arbetstagarrepresentant:

Lars Göran Malmqvist              tel  0224-576 81