VARFÖR TECKNA ELAVTAL

symbicort generic availability

symbicort generic equivalent redirect
 All el vi säljer är förnybar!
SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel.

Vi har inga fasta avgifter
Det innebär för dig som kund att du kan påverka hela din elhandelskostnad genom att minska din förbrukning.

LÄS MER

Drivmedel

abortions in houston

buy abortion pill

naltrexone reviews for weight loss

naltrexone oral reviews open

Fossila bränslen påverkar klimatet

Förbränning av fossila bränslen står för det största bidraget till växthuseffekten både i Sverige och i övriga världen. Utsläppen av växthusgaser leder till en förstärkning av växthuseffekten vilket gör att klimatet förändras och att jordens medeltemperatur stiger.

Det svenska transportsystemet är idag starkt beroende av fossila bränslen. Inrikes transporter svarar för nästan en tredjedel av Sveriges totala utsläpp av växthusgaser.


Tanka fossilfritt 

För att minska transportsektorns klimatpåverkan måste bland annat andelen fordon som drivs med förnybara bränslen öka. Detta vill SHE medverka till och har därför dels med hjälp av Klimatklivet  (Naturvårdsverket ) satt upp ett antal elladdningsstolpar i Sala och Heby kommun dels i ett samarbetsprojekt med Energifabriken och Klimatklivet uppfört en HVO-mack (HVO är en fossilfri diesel) i Sala och inom kort kommer även en HVO-mack i Heby.


HVO
HVO är en fossilfri diesel läs mer om HVO här: HVO.
För att tanka HVO i Sala och Heby beställer du ditt tankkort här: Beställ tankkort

Med SHEs tankkort kan du tanka på våra anläggningar och betala med faktura. Din kortansökan behandlas normalt inom en vecka.

Fördelar med SHEs tankkort
  • Du får rabatt när du tankar
  • 100% förnybart bränsle
  • Betalning i efterskott mot faktura
  • Inga fakturerings eller kreditavgifter
  • Tillgång till mina sidor. Där kan du se dina fakturor, priser, statistik, beställa kvitto, extrakort, spärra ditt tankkort mm.
  • Årlig miljöberäkning av utsläppsminskningar


Elladdningsstationer

På Sala-Heby Energi AB tror vi att elbilar är framtidens fordon. Därför har vi nu byggt två stycken laddstationer i Sala. Stationerna är av lite olika typ där den ena är en snabbladdningsstation och den andra är en laddbox med två uttag.  Platserna de finns på syns i kartan nedan. Vi har också byggt en laddningsstation i Heby den ligger vid Tegelbruksmuséet och en laddningsstation i Morgongåva vid restaurang My Kök och Bar.


Bild tagen från: www.uppladdning.nu
Access till laddningsstationerna
Från och med 1 april 2017 kommer SHE att gå in i ett samarbete med InCharge. för att få access till laddningen måst man antingen ha InCharge laddkort, laddningsbricka eller app. Dessa fungerar på alla laddningsstationer  som ingår i InCharge. Laddkort/bricka beställer du längre ned på sidan. Appar finns att ladda ner från AppStore eller GooglePlay.

Snabbladdningsstation
Vår snabbladdningsstation ligger på Kålgårdsgatan i närheten av COOP. Denna laddstation har tre olika uttag (CHAdeMO, Typ 2, CCS) vilket innebär att de flesta elbilar går att tanka i den. Med en snabbladdningsstation är tanken att du ska kunna tanka din bil snabbt där en snabbladdning laddar ungefär 80 % av batteriet på en halvtimme. Dock kan inte alla elbilar snabbladdas. Om du är osäker på ifall din elbil kan snabbladdas kontakta InCharge 020-526200 dygnet runt så hjälper vi dig ta reda på det.

Stationen är gjord i samarbete med Sala Sparbank och Naturvårdsverket i form av Klimatklivet. Maxtid att ladda är 1 h per gång. Duoladdare
Våra duoladdare står på långtidsparkeringen vid Sala Station nära stationshuset, Tegelbruksmuséet i Heby och i Morgongåva vid restaurang My Kök och Bar. I dessa stationer laddar du bilen med hjälp av  en laddkabel som du själv tar med dig. Uttaget på dessa stationer är typ 2. Dessa laddare har ingen snabbladdningsfunktion, vilket gör den mer lämpliga att använda vid exempelvis pendling eller andra besök där bilen är parkerad under lite längre tid.
Om du ska ut och resa med din Elbil rekommenderar vi sidan Uppladdning.nu ger för närvarande den bästa översikten av publika laddstationer i Sverige. Vill du vilka stationer som har InCharge se denna länk InCharge laddstationer. På kartsidan finns det angivet vilken typ av laddstation det är med avseende på uttag, kabel, strömstyrka med mera, vilket ger dig information om du kan ladda just din elbil där.


BESTÄLL LADDKORT ELBIL
BESTÄLL TANKKORT HVO