Varför ska din el komma från SHE?

  • All el vi säljer är förnybar
  • Vi har inga fasta avgifter
  • Prisbelönt kundservice

SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel.

emblem2017Tbild emblem2017

Elavtal lägenhet

Teckna elavtal till din lägenhet

Vi rekommenderar alla kunder att teckna elavtal då det är mer ekonomiskt fördelaktigt. SHE erbjuder både rörliga och fasta elprisavtal. Inga fasta avgifter tillkommer!

Det rörliga prisavtalet är ett avtal utan bindningstid (en månads uppsägning). Det fasta elavtalet är på 1 eller 3 år.

Den billigaste elen

är den el som inte används. Vi har inga fasta avgifter, alltså ingen månadsavgift eller liknande vilket innebär att om du gör en åtgärd för att spara elenergi får det 100-procentig genomslagskraft på din elkostnad.

All el vi säljer är 100 % förnybar

Du kan känna dig trygg, all el vi säljer är helt förnybar. Antingen är det vattenkraftproducerad el, s.k. EPD-el eller lokalt producerad bio-el , vi har också en del solproducerad el, bra va!

Här kan du teckna elavtal direkt.

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

TECKNA RÄTT ELAVTAL TILL DIN LÄGENHET

Oavsett om du ska flytta till din första lägenhet eller redan äger en bostadsrätt är det viktigt att teckna rätt elavtal. Du bör också vara medveten om att det finns två olika typer av avtal när det kommer till el. Det ena gäller elnätet och är redan avtalat för det område du bor i. I Sala och Heby kommuner är det till exempel vi på SHE som äger och underhåller en stor del av elnätet. Det andra elavtalet för lägenhet, eller vilken annan bostad som helst, gäller för den el som du själv förbrukar. Alltså den energi som går åt för att belysning, tv eller kyl och frys ska fungera som den ska.

För att du ska få ett så förmånligt elavtal som möjligt gäller det att göra ett aktivt val, inte bara för att hålla din budget, utan också för att välja ett alternativ som på lång sikt är bra för miljön. Den el som vi på SHE levererar är antingen lokalt producerad av solen, på vårt eget kraftvärmeverk av biobränsle eller med hjälp av vattenkraft.

VI ERBJUDER FÖRMÅNLIGA ELAVTAL FÖR DIN HYRES- ELLER BOSTADSRÄTT  

Vi brukar kalla oss för en lokal leverantör med en nationell marknad och kan leverera el till alla typer av bostäder. Du som är ute efter att teckna elavtal för hyresrätt eller bostadsrätt kan enkelt göra detta via vår webbplats. Där fyller du i det område du bor i, vilken typ av bostad du bor i samt om du önskar ett rörligt eller fast avtal. Du kommer då få olika alternativ där uppskattad elförbrukning och elpris i öre/kWh finns presenterade.

Vill du teckna ett rörligt elavtal för lägenhet har du ingen bindningstid och priset på din el kommer följa marknadspriset på Nordpool. Skulle börsen gå ner kommer även ditt elpris att göra det, men går den däremot upp blir elpriset högre. I vårt eget kraftvärmeverk Silververket väljer vi det biobränsle med bäst tillgång och lägst pris för tillfället för att alltid kunna erbjuda dig ett attraktivt prisläge. Väljer du istället ett fast elavtal för din bostadsrätt, eller hyresrätt om du själv står för elen, binder du dig till 1 eller 3 år. Detta är då säkrat till ett visst pris. Du vet då i förväg vad du kommer betala för din el, vilket kan göra det lättare att planera utgifterna.

Teckna ditt elavtal för lägenhet hos oss på SHE för att ta del av fördelarna med 100 % förnybar el – helt utan fasta avgifter.