Varför ska din el komma från SHE?

  • All el vi säljer är förnybar
  • Vi har inga fasta avgifter
  • Prisbelönt kundservice

SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel. Välkommen till ett miljövänligt elbolag utan fasta avgifter.

Teckna elavtal nu
start-emblem1-img start-emblem2-img

Aktuellt

Hej, har du sett att vi söker en ny IT-ansvarig!

Som IT ansvarig är ditt primära uppdrag att vara ett stöd till de olika bolagens verksamheter och en motor i utveckling av IT- och stödsystem som stöder effektiva processer. Du är SHE:s kontakt till vår samarbetspartner IT-enheten (Sala-kommun) och den person vi vänder oss till med alla IT relaterade frågor som inte fångas upp av våra samarbetspartner.  

I din roll som IT-ansvarig arbetar du med att koordinera och kommunicera med omkringliggande verksamheter och projekt för att leverera rätt resultat. I din roll kommer du även säkerställa kapacitet och en stabil drift tillsammans med IT-enheten samt hantera förändringar och nya lösningar, så att företaget ligger i framkant och styr utvecklingen inom SHE mot de tekniska lösningar som passar bäst.  Läs mer om tjänsten här: IT-ansvarig