Flyttanmälan

Är det dags att flytta?

Kontaktar du oss i god tid är det större chans att vi hinner flytta med dina avtal till din ny adress. Vi brukar vilja att man hör av sig senast 10 dagar innan tillträdesdagen.

Kan jag ta med min el och värme?

Ditt elavtal kan du flytta med dig, vart du än flyttar i landet. Elnätet är geografiskt låst, så där är man bunden till den nätägare som finns på orten man bor/flyttar till. Fjärrvärme erbjuder vi på många adresser här i Sala och Heby kommuner, kontakta oss gärna om du är osäker om det finns fjärrvärme på din nya adress.

Vart anmäler jag flytten?

Använd gärna formuläret längre ner på sidan för att anmäla din flytt, annars går det bra att ringa, maila eller besöka oss, du väljer det som passar dig bäst i flyttstöket.

Kvinna som surfar trådlöst i skogen
Man spelande gitarr med förstärkare framför garage symboliserar el

Anläggningsnummer/ id?

Detta får du från nätägare på den orten du flyttar till.

Vem är nätägare på min nya adress?

Ett sätt att få reda på det är att fråga den tidigare ägaren eller hyresvärden. Du kan även använda dig av elomraden.se, där du skriver in adress och ort, så letar de fram vilket nätområde och vilken nätägare som äger det elnätet.

Tillträdesdatum

Det är viktigt att du anger samma datum till oss som till nätägaren, så att både elnätet och ditt elavtal börjar gälla från samma datum. Elavtalet kan bara starta framåt i tiden, så har du redan tillträtt din nya adress är det tidigast 14 dagar från att vi får din anmälan som avtalet kan starta på din nya adress, därav att det är viktigt att vara ute i god tid med sin flyttanmälan.

Formulär för flyttanmälan

  Flytten avser leverans av:

  ElElnätFjärrvärme

  Vem tar över?

  Jag / vi flyttar till:
  Elavtal:

  Ska elavtalet flyttas med till nya adressen?*

  JaNej, det ska avslutas!Idag har jag inget elavtal, men vill gärna få ett avtalsförslag skickat till mig


  Jag godkänner behandling av mina personuppgifter enligt er GDPR-policy*

  Kontakta oss om du har frågor