Varför ska din el komma från SHE?

  • All el vi säljer är förnybar
  • Vi har inga fasta avgifter
  • Prisbelönt kundservice

SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel. Välkommen till ett miljövänligt elbolag utan fasta avgifter.

Teckna elavtal nu
start-emblem1-img start-emblem2-img

Aktuellt

Påminnelse från SHE Elnät AB

Har du effekttariff (gäller alla som inte bor i lägenhet), betalar du vinterpris från den 1/11 – 31/3.

Från och med 1 jan 2018 kommer effekttariffen beräknas på tre medelvärden istället för fem värden. Detta tillsammans med en ökad fast avgift innebär en genomsnittlig prisjustering på 5 %. Prisjustering innefattar även lägenhetskunderna.

Läs mer om de nya priserna här

Ett bra sätt att hålla ned kostnaderna är att inte slå på t.ex. tvättmaskin, spis, diskmaskin och bastu samtidigt utan sprida ut sin förbrukning över dygnet, det ultimata är att diska, tvätta etc. under den tid på dygnet som inte är beräkningsgrundande dvs. vardagar 19:00-07:00 samt helger och röda dagar.

Läs mer om SHE Elnäts elpriser här https://sheab.se/natpriser.aspx, där hittar du även en prisjämförelse mellan regionens elnätsbolag. För frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via e-post SHEs kundtjänst eller per telefon 0224-576 10