Säljare/Projektledare

Vi behöver nu förstärka vår grupp säljgrupp med en säljare/projektledare. Huvudfokus kommer ligga på att sälja och projektera laddlösningar för elbilar till privatpersoner, företag och kommuner.

Arbetsbeskrivning

Som säljare jobbar du med marknadsföring, information och försäljning av våra nuvarande och kommande produkter, främst laddlösningar. Kontakten med kunder sker via telefon, mejl och hos kund. Ett nära samarbete inom säljgruppen och viss kännedom om företagets övriga produkter är nödvändig, då vi strävar efter att erbjuda kunderna helhetslösningar vid behov. Du deltar och planerar SHEs marknadsaktiviteter tillsammans i vår säljgrupp. Det finns gott utrymme för egna initiativ och att utveckla affären.


Vem vi söker?

Du har en positiv grundsyn och förmåga att samarbeta såväl internt som externt med kunder och besökare. Som person är du engagerad, har hög social kompetens och uthållighet. Du har lätt för att skapa förtroende, samarbete och relationer. Vidare är du strukturerad och organiserad och tar lätt till dig information.

Erfarenhet inom området ses som en fördel men viktigast är att du har ett tekniskt intresse. Förutom svenska och engelska i tal och skrift är det meriterande om du behärskar fler språk. Som säljare och projektledare behöver du ha körkort för personbil.

Vi vill ta tillvara på marknadens kompetens, därför välkomnar vi alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vilka är vi?

Sala-Heby Energi är en energikoncern ägd av Sala och Heby kommuner med ett tydligt uppdrag och drivkraft mot ett hållbart samhälle. Vi verkar i huvudsak i Sala och Heby kommuner med verksamheter inom elhandel, fjärrvärme, elnät och energieffektivisering sol och ladd försäljning. Vi är Den lokala kraften och erbjuder kunderna ett förnybart alternativ.

Sala-Heby Energi är en arbetsgivare som värnar lika mycket om dig som medarbetare som våra kunder. Vår frisknärvaro är hög och vi månar mycket om trivseln på jobbet. SHE ägs av Sala och Heby kommuner.

• Vi är ca.60 anställda fördelade på 3 bolag.
• Vår affärsidé är att vara en långsiktig modern hållbar energikoncern inom i huvudsak Sala och Heby kommuner.
• I vår egen verksamhet är vi 100% fossilfria.


Anställningsform

Heltid, tillsvidare.
Vi tillämpar 6 månader provanställning. Säkerhetsklassning kan ske.


Ansökan

Sista ansökningsdag är 20 maj 2024 Intervjuer görs löpande, varför vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt. Ansökan mejlas till:
Per-Erik Johansson Affärsområdeschef Försäljning
Per-erik.johansson@sheab.se
0224 – 576 71

Förtroendevalda kontaktpersoner:
Oscar Forsman, Sveriges ingenjörer, 0224 – 576 24
Andreas Kassarp, Vision, 0224 – 576 09
Thomas Esposito, Ledarna, 0224 – 576 69
David Larsson, SEKO Energi, 0224 – 576 85

Till rekryterings- och annonsföretag: Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

Tillbaka

Kontakta oss om du har frågor