Varför ska din el komma från SHE?

  • All el vi säljer är förnybar
  • Vi har inga fasta avgifter
  • Prisbelönt kundservice

SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel. Välkommen till ett miljövänligt elbolag utan fasta avgifter.

Teckna elavtal nu
start-emblem1-img start-emblem2-img

Aktuellt

Vi söker medarbetare till vårt kundserviceteam!

Vem söker vi?

Vi söker dig som tycker om att sälja och ha kontakt med kunder via telefon, besök och mail.

Du kommer att hantera en stor variation av frågor gällande avtal, produkter och fakturor samt besvara frågor som är kopplade till våra kundsidor, Energiinfo. I arbetsuppgifterna ingår även viss hantering av social media samt intern kundservice.

Eftersom många av våra kunder kontaktar oss via telefon för att få hjälp är det viktigt att du är bekväm med telefonen som arbetsverktyg.

Vårt kundsystem är CS Transmission och kännedom är en fördel.

Du kommer att få ta stort ansvar för att ge våra kunder bästa tänkbara service! Vi tror att du är en person som har lätt för att samarbete med andra och som tycker om att arbeta i ett litet energiföretag med stora ambitioner. Läs mer om tjänsten här: Medarbetare till vårt kundserviceteam.

I och med att arbetsuppgifterna kan komma och variera ställer det göra krav på flexibilitet och anpassningsförmåga, men även på noggrannhet. Du har god datorvana och är organiserad och effektiv i ditt arbetssätt.