Vad händer hos SHE?

  • Lokala aktiviteter
  • Nationella besökare
  • Ökad kännedom om SHE

Här kan ni läsa om vad som händer hos oss på SHE. Ibland om projekt vi genomför, ibland om besökare vi haft hos oss.

Aktuellt

SHE Elnät AB söker en drift- och arbetsledare!

Sala Heby Energi Elnät AB söker drift- och arbetsledare

Affärsområdet elnät med 20 anställda ansvarar för distribution av el till 13 500 kunder inom Sala och Heby kommuner. Utvecklingen av långsiktigt hållbara lösningar av elnätet är påbörjat. Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens energidistribution tillsammans med oss.

Som drift- och arbetsledare ska du skapa kund- och samhällsnytta genom fortsatt trygg leverans av el till våra kunder samt att driva och utveckla nätet för att medverka i den pågående omställningen till fossilfri energianvändning. Tillsammans ska vi möta och dra fördelar av den teknikutveckling som sker inom mikroproduktion och digitalisering.

Du ansvarar för att styra och utveckla drift och underhållsfunktionen på Elnät samt planering, uppföljning och utveckling av verksamhet och personal. Drift- och arbetsledaren är också elanläggningsansvarig.

Vi söker dig med gymnasialutbildning inom teknik, gärna med elnätsbakgrund. Du för ha ledarerfarenhet och gärna utbildning inom projektledning. B-körkort är ett krav.

Läs mer om tjänsten: Drift- och arbetsledare

Vilka är vi?
Sala Heby Energi är en arbetsgivare som värnar lika mycket om dig som medarbetare som våra kunder. Vår frisknärvaro är hög och vi månar mycket om trivseln på jobbet. För vårt arbete har vi erhållit en guldmedalj i kundbemötande från våra kunder.

  • SHE ägs av Sala och Heby kommuner
  • Vi är knappt 60 anställd fördelade på 3 bolag.
  • Vår affärsidé är att vara en långsiktig modern hållbar energikoncern inom i huvudsak Sala och Heby kommuner.
  • Vår omsättning uppgår till knappa 300 mkr.

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast den 15 februari 2020. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut.

Låter det intressant?

Mejla din ansökan till vår elnätschef per-erik.johansson@sheab.se eller skicka brevet till Sala-Heby Energi AB, Fabriksgatan 14, 73339 Sala.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

För mer information om tjänsten kontakta:

Elnätschef Per-Erik Johansson 0224 0224-576 71, mejl per-erik.johansson@sheab.se

Facklig kontaktperson: David Larsson 0224-57685, mejl david.larsson@sheab.se

Vi värdesätter mångfald i vår verksamhet.

Övrigt
Till rekryterings- och annonsföretag: Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.