Karriär

Sala Heby Energi är en arbetsgivare som värnar lika mycket om dig som medarbetare som våra kunder.

Våra ledord som arbetsgivare

Lightbulb Black

Trygghet

Lightbulb Black

Trivsel

Lightbulb Black

Kundfokus

En arbetsplats att trivas på

Att välja Sala-Heby Energi AB som arbetsgivare är ett beslut som inte bara ger dig en stabil och trygg arbetsmiljö, utan också möjligheten att vara en del av ett företag som strävar efter hållbarhet, innovation och samhällsansvar. Här är några anledningar till varför du bör överväga att bli en del av Sala-Heby Energi AB:

Hållbarhet i fokus: Sala-Heby Energi AB är dedikerat till hållbarhet och miljöansvar. Genom att arbeta här får du chansen att vara med och bidra till en grönare framtid. Företaget investerar i och främjar användningen av förnybara energikällor, vilket ger dig möjligheten att vara en del av en organisation som aktivt bekämpar klimatförändringarna.

Företagskultur och gemenskap: Sala-Heby Energi AB värdesätter sina anställda och skapar en inkluderande företagskultur som främjar samarbete och gemenskap. Här blir du en del av ett team där ditt arbete och dina idéer uppskattas, och där företaget sätter stort värde på att skapa en positiv och stödjande arbetsmiljö.

Samhällsengagemang: Sala-Heby Energi AB är aktivt engagerat i det lokala samhället och stödjer olika initiativ och projekt. Genom att vara en del av detta företag blir du inte bara en del av en arbetsplats utan även en viktig del av det lokala samhället och dess utveckling.

Förmåner: Vi vill att du som anställd ska känna att du får det där lilla extra. Därför erbjuder vi en rad förmåner, så som friskvårdsbidrag, rabatter och erbjudanden via Benify och företagshälsovård med regelbundna hälsokontroller.

Vi har dessutom en mycket aktiv personalklubb som bland annat ordnar resor och upplevelser varje år. 

150270378 4020427117988328 6286118340521862849 N

Vill du bli kontaktad angående lediga tjänster hos oss?

Genom att registrera din e-post i formuläret nedan så skickar vi en notis till dig så fort vi lagt upp en ny ledig tjänst här. 

    Kontakta oss om du har frågor
    Inställningar för cookies