Elavtal för företag

Vi rekommenderar alla kunder att teckna elavtal då det är mer ekonomiskt fördelaktigt. SHE erbjuder både rörliga och fasta elprisavtal.
Inga fasta avgifter, månadsavgifter eller liknande tillkommer!

Varför ska din el komma från SHE?

100 Fornybar Energi Hogre Upplosning 120x144
Lightbulb Black

100 % förnybar el

Lightbulb Black

Inga fasta avgifter

Lightbulb Black

Prisbelönt kundservice

Teckna elavtal till företag

Vi rekommenderar alla kunder att teckna elavtal då det är mer ekonomiskt fördelaktigt. SHE erbjuder både rörliga och fasta elprisavtal. 
Inga fasta avgifter, månadsavgifter eller liknande tillkommer!

Det rörliga prisavtalet är ett avtal utan bindningstid (en månads uppsägning). Det fasta elavtalet är på 1 eller 3 år. Företag med förbrukning överstigande 50.000 kWh/år rekommenderas att begära en offert.

Den billigaste elen

Det är den el som inte används. Vi har inga fasta avgifter vilket innebär att om ni gör en åtgärd för att spara elenergi får det 100-procentig genomslagskraft på er elkostnad.

All el vi säljer är 100 % förnybar

Ni kan känna er trygga, all el vi säljer är helt förnybar. Antingen är det vattenkraftproducerad el, s.k. EPD-el eller lokalt producerad bio-el , vi har också en del solproducerad el, bra va!

Tekna elavtal här direkt
Tomas Jasovsky D5SZqLkpIrY Unsplash 1 700x1050
262840568 624624002022212 6862876175922470209 N 700x524

Vi hjälper er när ert företag ska byta lokal

Ett elhandelsavtal följer inte automatiskt med om ditt företag skulle flytta till en ny byggnad. Vill du därför fortsätta att använda oss som elleverantör i nästa lokal är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig. Våra elavtal är antingen fasta eller rörliga med olika lång uppsägningstid – dessutom helt utan fasta avgifter. Vilket alternativ som passar bäst skiljer sig från företag till företag. Kom därför gärna in och diskutera med oss för att lära dig mer om våra olika elavtal för företag.

Jämföra avtal

Det är viktigt att jämföra olika avtal med varandra för att teckna det alternativ som är mest förmånligt för just din verksamhet. Alla lokaler och arbetsmoment kräver olika mycket el och vi på SHE hjälper både små och stora företag med attraktiva avtal. Uppskattar du att din årsförbrukning är mer än 50 000 kwh/år är du varmt välkommen att kontakta oss för en offert. Hos oss kan du även få hjälp att jämföra offerter från olika elhandelsbolag eftersom det kan vara svårt att veta vilket prisförslag som ger mest för pengarna. Vi tycker att det är viktigt med långsiktighet och hållbarhet och vill därför skapa ett nära och personligt samarbete med våra kunder.

Vi på SHE ser fram emot att leverera fossilfri och 100 % förnybar el till din företagslokal. På så sätt lämnar vi tillsammans så få avtryck som möjligt på vår planet och skapar bra förutsättningar för kommande generationer. Låt oss ta fram en offert för just din verksamhet, oavsett elförbrukning eller storlek. Vår kundtjänst finns tillgänglig via telefon och mail och bistår med personlig rådgivning.

Kontakta oss om du har frågor