Solel

SHEAB erbjuder kompletta solcellspaket med mycket god prestanda

I våra paket ingår solcellsmoduler, montagedetaljer och växelriktare. Om det finns behov adderar vi även optimerar.  Paketen innehåller även mjukvara för monitorering via din dator, surfplatta eller smartphone.

 Vi anpassar effekten och utformningen på anläggningen efter vad som passar dina förutsättningar bäst.

Då det är mycket att sätta sig in i gällande solel står vi gärna till tjänst och besvarar dina frågor. Under Vanliga frågor finner du några av de vanligaste funderingarna kring solel.

Vinsten för en solelproducent är i första hand den minskade elanvändningen till följd av egen produktion. Genom att producera sin egen el blir man också mindre känslig för höjningar av elpriset och så slipper man ju även både skatt och moms på dessa kilowattimmar. Garantitiden på produktionen är 25 år vilket innebär att man har många år framför sig med gratis el när anläggningen väl är betald.

Foto Paneler 700x525

SHE ser väldigt positivt på utvecklingen och köper gärna in överskott av solel från producenter.

Är du mikroproducent enligt gällande regler och köper resterande del till av ditt elbehov av SHE har vi under 2021 ett kampanjerbjudande för nya kunder.

Vattenfall Solar Testimonials 2021 0195 700x394

Kampanjerbjudande

Vi har nu ett kampanjerbjudande till alla nya kunder* som vill sälja sitt överskott av solel till SHE. Nya kunder erbjuds medelspotpris + 10 öre exkl. moms vid 1-års avtal. Här hittar du Produktionsavtal nykund.

På grund av den stora efterfrågan har vi nu bestämt oss för att förlänga erbjudandet till och med 31 december 2022!

*Ny kund innebär att du ej har din produktionsanläggning hos oss idag.

Våra produktionsavtal

Vi  kan erbjuda två olika sorters avtal.

Dels erbjuder vi ett ett-årigt avtal med Nordpools medelspotpris/mån + 5 öre/kWh exkl. moms. Här hittar du vårt Produktionsavtal Medelspot.

Du har även möjlighet att välja ett ett avtal som ger dig Nordpools timspotpris timme för timme, minus 3 öre  avdrag exkl. moms.
Här hittar du vårt Produktionsavtal Timspot.