Elbilsladdning

SHE fortsätter arbetet med att förbereda Sala och Heby kommuner för hållbara transportmedel.

Beställ din laddbox av oss

Lightbulb Black

Privata och publika laddlösningar

Lightbulb Black

Vi hjälper dig med installationen

Lightbulb Black

Komplettera med timspotavtal på elen

Zaptec 2022 14.logo  700x466

Bidrag

För privatpersoner gäller det gröna skatteavdraget som uppgår till 50 % (max 50 000kr) av kostnaderna för hårdvara och installation.

Ladda hemma

Att ladda ditt fordon med en laddbox istället för ett vanligt uttag medför både en snabbare och säkrare laddning.

Vi erbjuder smidiga lösningar för dig som vill ladda i hemmet. Att ladda sitt fordon med laddbox möjliggör en snabbare laddning då den utnyttjar en högre strömstyrka jämfört med ett vanligt uttag. För att undvika för höga effektuttag som överbelastar huvudsäkringen erbjuder vi en smart lastbalansering i samband med installationen av din laddbox. Laddningen sker då dynamiskt mot resten av huset och anpassar effekten som tas ut vid laddningen för att aldrig överbelasta din säkring. Ett säkert och effektivt sätt att ladda på.

Vi erbjuder bland annat laddboxar ifrån Zaptec för hög kvalitet till ett bra pris. 
 
Kontakta oss för en kostnadsfri offert.
 

Ladda på jobbet

Vill ni kunna erbjuda era anställda möjligheten att ladda? Eller är ni ett fastighetsbolag som vill kunna erbjuda laddmöjligheter till era hyresgäster?

Vi hjälper er att skräddarsy den lösning som passar ert företag bäst utifrån era behov. Genom vårt samarbete InCharge kan vi erbjuda er en enkel och smidig betallösning för att ni ska kunna erbjuda era anställda en rättvis betalningsmetod.

Vid intresse så kommer vi ut och gör en analys av ert behov, vilken effekt som kan tänkas behövas och vad som är möjligt att utföra utifrån er fastighets förutsättningar.

Genom vårt samarbete med InCharge kan vi erbjuda en smidig helhetslösning med hårdvara, installation samt betaltjänst för att enkelt hålla reda på vem som har laddat och hur mycket den ska betala. Ni får tillgång till en portal där ni bestämmer vilka som ska ha tillgång till laddplatserna och bestämmer vilket pris den elbilsföraren ska betala för laddningen. Genom InCharge sköts sedan resten, föraren faktureras genom appen för sin förbrukning och ni ersätts enligt förbestämd summa per kWh genom Incharge-pay för all förbrukning som belastar ert fastighetsabonnemang. Minimalt administrationsarbete för er som företag och smidig betalning för den som laddar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så bokar vi en träff tillsammans med er.

ZAPTEC 13 Logo 700x466

Bidrag

Företag har möjlighet att ansöka om Ladda Bilen-bidrag hos Naturvårdsverket. Bidraget omfattar material och installation och täcker upp till 50% eller max 15 000kr av kostnaden per laddpunkt som installeras. En laddbox med två uttag räknas som 2st laddpunkter.

Ladda i BRFen

I vågen av fordonsflottans omställning ställs allt högre krav på möjligheten att kunna ladda sitt fordon. Ni kanske redan idag har boende som kör eldrivna fordon eller vill kunna erbjuda både befintliga och nytillkommande grannar möjligheten att ladda.

I en del föreningar laddar boende via motorvärmaruttag i brist på laddboxar. Detta medför dels en stor säkerhetsrisk då dessa inte är anpassade för den effekt som krävs, dels kan det bli ett problem för er som förening att på ett bra sätt ta betalt för det som förbrukas.

Vi kan hjälpa er att ta fram den bästa lösningen för just er förening. Vi bokar in en träff för att se över era behov och förväntningar, ser över den bästa lösningen utifrån era förutsättningar och hjälper er att ta projektet i mål. 

Genom vårt samarbete med InCharge kan vi erbjuda en smidig helhetslösning med hårdvara, installation samt betaltjänst för att enkelt hålla reda på vem som har laddat och hur mycket den ska betala. Ni får tillgång till en portal där ni bestämmer vilka som ska ha tillgång till laddplatserna och bestämmer vilket pris den boende ska betala för laddningen. Genom incharge sköts sedan resten, den boende faktureras genom appen för sin förbrukning och ni ersätts enligt förbestämd summa per kWh genom InCharge-pay för all förbrukning som belastar ert fastighetsabonnemang. Minimalt administrationsarbete för er som förening och smidig betalning för den som laddar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så bokar vi en träff tillsammans med er.

Var kan jag ladda min bil?

Levande karta från uppladdning.nu
Zooma in till aktuell ort. Klicka på knappnålen för information om ladd-platserna. Flytta runt i kartvyn för att se tillgängliga laddstolpar i Sala och Heby kommuner samt registrerade laddplatser i övriga världen.

Guide

Våra publika laddstationer är kopplade till InCharge-nätverket. Du ser enkelt i Incharge-appen vilka platser som är tillgängliga och vad kostnaden för att ladda ligger på för aktuella plats. Utöver redan befintliga laddplatser arbetar vi ständigt med att bygga ut och förbättra laddinfrastrukturen i Sala och Heby kommuner.

Den som äger en laddbar bil och vill använda våra laddstolpar, kan enkelt beställa en ladd-bricka/ladd-kort från InCharge eller ladda ner InCharge app på sin mobiltelefon från AppStore eller GooglePlay.

Adam Pigott Zaptec 17 11 6019 EDIT 700x467

Kostnad för laddning

Att ladda sin bil kostar 4,50 kr/kWh eller för snabb-laddare 4,50 kr/min.
Att ladda bilen på kortare tid kostar lite mer, men möjliggör full tank i bilen efter ett restaurangbesök eller handling i matbutiken till en bråkdel av kostnaden för att tanka fossila bränslen.

För frågor gällande betalning eller teknisk support och felanmälan kontakta InCharge kundservice tel: 020-526200
För andra frågor gällande laddstolpar som ägs av Sala-Heby Energi AB är du välkommen att kontakta kundtjänst på 0224-57610.

Kontakta oss om du har frågor
Inställningar för cookies