Energitjänster från SHE

  • Ladda din elbil
  • Tanka med HVO
  • Elda med pellets

Vare sig du vill ladda din elbil, tanka din dieselbil eller värma ditt hus, så kan vi hjälpa dig med våra energitjänster.

emblem2017Tbild emblem2017

Elbilsladdning

SHE fortsätter arbetet med att förbereda Sala och Heby kommuner för hållbara transportmedel. Två nya ladd-stolpar är nu i drift vid Tinget i Sala och det planeras för ytterligare installationer i närtid.
Elbil
Laddplats Tinget är färdigställd med stöd av klimatklivet.

Var kan jag ladda min bil?

Levande karta från uppladdning.nu
Zooma in till aktuell ort. Klicka på knappnålen för information om ladd-platserna. Flytta runt i kartvyn för att se tillgängliga laddstolpar i Sala och Heby kommuner samt registrerade laddplatser i övriga världen.

Guide

Den som äger en laddbar bil och vill använda våra laddstolpar, kan enkelt beställa en ladd-bricka/ladd-kort från In-Charge In-Charge eller ladda ner InCharge app på sin mobiltelefon från AppStore eller GooglePlay.

Kostnad för laddning

Att ladda sin bil kostar 2,50 kr/kWh eller för snabb-laddare 2,50 kr/min.
Att ladda bilen på kortare tid kostar lite mer, men möjliggör full tank i bilen efter ett restaurangbesök eller handling i matbutiken till en bråkdel av kostnaden för att tanka fossila bränslen.

För frågor gällande betalning eller teknisk support och felanmälan kontakta InCharge kundservice tel: 020-526200
För andra frågor gällande laddstolpar som ägs av Sala-Heby Energi AB är du välkommen att kontakta kundtjänst på 0224-57610.

Beställ kort för laddstolpe