Energitjänster från SHE

  • Ladda din elbil
  • Tanka med HVO
  • Elda med pellets

Vare sig du vill ladda din elbil, tanka din dieselbil eller värma ditt hus, så kan vi hjälpa dig med våra energitjänster.

Laddstolpar

Elladdningsstationer

På Sala-Heby Energi AB tror vi att elbilar är framtidens fordon. Därför har vi nu byggt två stycken laddstationer i Sala. Stationerna är av lite olika typ där den ena är en snabbladdningsstation och den andra är en laddbox med två uttag. Platserna de finns på syns i kartan nedan. Vi har också byggt en laddningsstation i Heby den ligger vid Tegelbruksmuséet och en laddningsstation i Morgongåva vid restaurang My Kök och Bar.

Bild tagen från: www.uppladdning.nu

Access till laddningsstationerna

Från och med 1 april 2017 kommer SHE att gå in i ett samarbete med InCharge. för att få access till laddningen måst man antingen ha InCharge laddkort, laddningsbricka eller app. Dessa fungerar på alla laddningsstationer som ingår i InCharge. Laddkort/bricka beställer du längre ned på sidan. Appar finns att ladda ner från AppStore eller GooglePlay.

Snabbladdningsstation

Vår snabbladdningsstation ligger på Kålgårdsgatan i närheten av COOP. Denna laddstation har tre olika uttag (CHAdeMO, Typ 2, CCS) vilket innebär att de flesta elbilar går att tanka i den. Med en snabbladdningsstation är tanken att du ska kunna tanka din bil snabbt där en snabbladdning laddar ungefär 80 % av batteriet på en halvtimme. Dock kan inte alla elbilar snabbladdas. Om du är osäker på ifall din elbil kan snabbladdas kontakta InCharge 020-526200 dygnet runt så hjälper vi dig ta reda på det.

Stationen är gjord i samarbete med Sala Sparbank och Naturvårdsverket i form av Klimatklivet. Maxtid att ladda är 1 h per gång.

Duoladdare

Våra duoladdare står på långtidsparkeringen vid Sala Station nära stationshuset, Tegelbruksmuséet i Heby och i Morgongåva vid restaurang My Kök och Bar. I dessa stationer laddar du bilen med hjälp av en laddkabel som du själv tar med dig. Uttaget på dessa stationer är typ 2. Dessa laddare har ingen snabbladdningsfunktion, vilket gör den mer lämpliga att använda vid exempelvis pendling eller andra besök där bilen är parkerad under lite längre tid.

Beställ kort för laddstolpe