Aktuellt

Man G9a6303424 1920

Teckna serviceavtal – Få första 3 månaderna gratis!

Varför service?

En välskött fjärrvärmeanläggning blir effektivare och billigare i längden.

Fjärrvärmen levererar trygg och säker värme till ditt hus. Själva centralen är dock en teknisk installation och behöver regelbundet underhåll och utbyte av förslitningsdelar. Med förebyggande underhåll blir fjärrvärmen ännu mer driftsäker och ekonomisk samt att livslängden på din värmeväxlare med stor sannolikhet förlängs.

Villa Bas – 99 kr/månad, 2 års löptid

Väljer ni Villa Bas ingår en funktionskontroll och service av fjärrvärmecentralen samt att ni får en servicerapport med åtgärdsförslag. I avtalet får ni dessutom en rabatt på reparationsdelar, 15 %, samt att taxan för en jourutryckning motsvarar en vardagstaxa.

 

Villa Plus – 209 kr/månad, 4 års löptid

I vår utökade tjänst Villa Plus ingår funktionskontroll och service vid två tillfällen samt en årlig översyn av sekundärsidan. Trots att centralen fungerar som den ska är det inte säkert att tillräcklig värme når alla rum. Kontrollen på sekundärsidan säkerställer er komfort ända ut i huset då vi motionerar termostatventilerna och ställer in regulatorn.

I abonnemanget inkluderar vi en styrutrustning från Ngenic med inomhusgivare som samlar information om väder samt inne- och utomhustemperatur och därefter optimerar ert värmesystem. På så sätt har ni möjlighet till en årlig besparing på minst 10 %. Genom SHE-appen har ni full kontroll där ni kan styra och övervaka er uppvärmning, se historik och framför allt – följa er energibesparing!

För utrustningen och installationen betalar ni en engångskostnad på 970 SEK (värde 5 500SEK).

Styrningen kräver internetuppkoppling.

(Läs mer om Ngenic Tune på https://www.ngenic.se/tune/)

Villa Plus erbjuder också 15 % rabatt på reparationsdelar samt att taxan för jourutryckning motsvarar en vardagstaxa.

 

Anmäl ert intresse till: fjarrvarme@sheab.se

 

Teckna dig för serviceavtal innan den 31/12 2023 och du får tre månader utan kostnad.

Kontakta oss om du har frågor