Varför ska din el komma från SHE?

  • All el vi säljer är förnybar
  • Vi har inga fasta avgifter
  • Prisbelönt kundservice

SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel. Välkommen till ett miljövänligt elbolag utan fasta avgifter.

Teckna elavtal nu
start-emblem1-img start-emblem2-img

Aktuellt

Insektshotell invigt i stadsparken!

När de första barnen kom var hotellet tomt men det såg barnen snart till att inreda. Med bamburör, tegelstenar, ved, halm och annat smått och gott inreddes hotellet snabbt  Det blev både sovrum och vilorum till insekterna och till allas glädje fick vi se hur en nyckelpiga flyttade in.

Hotellet invigdes sedan med pompa och ståt av Anders Wigelsbo, ordförande i kommunstyrelsen, som berättade hur viktigt det är för småkrypen att få någon stans att sova. Dagens urbana miljöer och villaförorter är helt enkelt inte speciellt välkomnande för de små varelser som vi kallar insekter. Speciellt bland bin har man under många år sett minskade populationer. Med ett insektshotell skapar vi ett litet extra tillskott på lämpliga boplatser för många insektsarter.

Den här invigningen är en del i den biologiska mångfaldsdag som Sala kommun och Sala-Heby Energi ordnar just den 22 maj. Hotellet är byggt av Karlagatans Snickeri.

Gå gärna förbi och ta en titt på hotellet!