Varför ska din el komma från SHE?

  • All el vi säljer är förnybar
  • Vi har inga fasta avgifter
  • Prisbelönt kundservice

SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel. Välkommen till ett miljövänligt elbolag utan fasta avgifter.

Teckna elavtal nu
start-emblem1-img start-emblem2-img

Aktuellt

Kilbo skola tilldelas SHEs miljöpris

I dag, på världsmiljödagen, kungörs vinnaren för SHEs Miljöpris 2019. Årets vinnare är elever och lärare i årskurs 4 – 6 Kilbo skola för deras engagemang för att rädda bygdens badsjö Viggsjön från algblomning.

Motiveringen lyder:

Med engagemang och långsiktigt miljöarbete har elever och lärare arbetat för att rädda bygdens badsjö Viggsjön från algblomning. Genom att söka information, ta många kontakter och sedan på egen hand utföra projektet, tror vi att eleverna och lärarna påvisat en vilja, uthållighet och kraft att göra skillnad. På resan har de fått med sig lärdom och förståelse för hur vårt ekosystem fungerar och hur viktigt det är att vi värnar om miljön nu och i framtiden. De har också motiverat omgivningen att engagera sig i miljöarbetet.

Priset utdelas i samband med en samling med hela skolan vid Viggsjön den 12 juni. Priset är ett diplom med motivering och 5 000 kr.