Varför ska din el komma från SHE?

  • All el vi säljer är förnybar
  • Vi har inga fasta avgifter
  • Prisbelönt kundservice

SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel. Välkommen till ett miljövänligt elbolag utan fasta avgifter.

Teckna elavtal nu
start-emblem1-img start-emblem2-img

Aktuellt

Miljökampen och Earth Hour 2018

Dags för Earth Hour & Miljökampen 2018

Missa inte att tävla för din kommun i årets upplaga av Miljökampen, kampen mellan Sala och Heby kommuner där det gäller att spara mest energi under en timma.

Den 24 mars, under Earth Hour, gäller det för Sala- och Hebys kommuninvånare att spara så mycket energi som möjligt. Då genomförs nämligen den årliga kommuntävlingen Miljökampen anordnad av HESAB, dotterbolag till Sala-Heby Energi AB. Under 20:30-21:30 mäter vi vilken av kommunerna som är bäst på att ”hålla igen” energimässigt och resultatet jämförs sen med en temperaturmässigt likvärdig lördag. Den vinnande kommunen firas sedan med ett fikakalas på torget den 28 mars kl 14:00-15:00.

Tävlingen hålls sedan några år tillbaka samtidigt med Earth Hour, världens största klimatmanifestation Syftet med manifestationen är egentligen ingen energisparkampanj utan ett sätt att skicka politiska signaler till makthavare om att ta klimatförändringarna på allvar.

Temat för Earth Hour är i år One Planet Life- Ett hållbart liv på vår enda planet!