Varför ska din el komma från SHE?

  • All el vi säljer är förnybar
  • Vi har inga fasta avgifter
  • Prisbelönt kundservice

SHE-El är en miljöprodukt som antingen är lokalt producerad i SHEs kraftvärmeverk Silververket med biobaserat bränsle, miljödeklarerad el från vattenkraft så kallad EPD-el eller solel. Välkommen till ett miljövänligt elbolag utan fasta avgifter.

Teckna elavtal nu
start-emblem1-img start-emblem2-img

Aktuellt

SHE Elnät söker Elnätstekniker

I rollen som elnätstekniker kommer du utföra ny- och ombyggnation samt även drift och underhåll för lokalnät från 0,4 upp till 20 kV. Du får goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande. Det här är jobbet är för dig som gillar att arbeta utomhus, där du får möjlighet att lösa tekniska problem i fält.

Vi arbetar i team och men utför också en hel del uppdrag självständigt .Att vara glad , trevlig och ha en bra framåt anda  uppskattas . Uppdragen kan variera från någon dag till flera månader. I tjänsten ingår resor inom vårt verksamhetsområde. Du måste ha körkort och behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat. Beredskapstjänstgöring ingår.

Vi söker dig som är elkraftstekniker, alternativt att du har arbetat inom el och vill pröva jobba med elkraft! Ordning och reda och god fysik är viktigt då du ofta klättrar i stolpar, bär verktyg och går i oregelbunden terräng.

Sista ansökningsdag 20 januari 2021.

Läs mer om tjänsten Elnätstekniker.